Doua idei pentru a-l bate la fundul gol pe Zoso. Si pe Arhi. Fara drept de apel, si desigur, inteligent si responsabil.

1. Un blog cu și despre înmormântări. Unul care sa relateze ultimele inmormantari, tendine si preturi. Fie ca a murit Michael Jackson sau tanti Mitza. Lumea e fascinata de moarte. In plus, INS-ul zice ca mor lunar peste 20 000 de romani, deci un target consistent si nu prea mofturos la continut. Vrea doar sa afle cat costa o groapa la Belu, sau cat mai e o garsoniera la subsol in Prelungirea Ghencea. Cat costa o inmormantare. De cati bani te goleste popa. Cruce de lemn, fier sau beton. Groapa sau cavou. La ortodocsi, catolici sau evanghelisti. Daca nu era spovedit îl baga la groapa? Dar il poate arde la crematoriu? Si cat costa?
Practic un blog cu informatii utile, editoriale si reportaje. Asta este prima metoda pentru a-l depasi pe Zoso.


2. Daca vrei sa il faci si pe Arhi este un pic mai greu. Pentru asta intai trebuie sa dai in cap unei babe, sa
violezi o minora sau arunci cu rosii dupa Basescu. Odata intrat la zdup, puscarie, bulau, parnaie, incepe treaba adevarata. Un blog cu povesti din puscarie. Cam ce trebuie sa faci? Pai sa scrii ce urat este acolo. Ce rea este mancare. Ce mare e lcd-ul la care va uitati la meci. Cum se iubesc baietii intre ei. Cum ti-e dor de nevasta, de copii. Cum jucati fotbal, baba oarba si un', doi, trei la perete stop. Cu asa ceva nu l-ai depasi doar pe Arhi ci si pe Visurat cu serialele lui.

Asadar, iti doresti sa fii un blogger de succes? Vrei sa faci bani din blogging? Cei 30000 de euro/an facuti de Zoso ti se par putini?

Iata mai sus doua solutii pentru a deveni un blogger de top!

4 comentarii

Henrich spunea... @ 21 septembrie 2009 la 17:30

Cred că ar fi o ocupaţie tristă vânarea ştirilor cu morţi ca să fii primul din nişa morţilor. Dacă tot vrei să faci ceva ca la carte nu? Să nu publice zoso înaintea ta că a murit Buha Ioan sau Triff George.

banditu spunea... @ 21 septembrie 2009 la 19:29

pai nu trebuie sa fii primu care anunta moartea...
ci ala care o relateaza cel mai bine: poze, interviuri :)

Petru spunea... @ 23 septembrie 2009 la 13:51

Glumet articolul. Trebuie sa ai imaginatie sa propui astfel de idei. :)

Ginake spunea... @ 27 septembrie 2009 la 00:18

Sună bine ideea :))
S-a apucat cineva până acum ?

Trimiteți un comentariu