Cat timp economia merge bine avem un guvern de prosti, ciorditori, securisti. Cei cu o vechime mare in politica, care au stiut sa suga si sa inghita mereu.
Acum, in vreme de criza, iar discuta pe la tv ca e nevoie de un guvern de tehnocrati, ca ne trebuie un guvern de ingineri, specialisti, cu adevarat cunoscatori.

La ce se pricep politicienii nostri? La a goli vistieria tarii cat ai zice peste. Autostrazi? Facem, dar vedeti voi, costa, mai mult ca la nemti, ca voi "e prosti", noi luam comision. Turism, promovare? Sigur, facem si asta, atat timp cat putem fura si de acolo. Proiecte pentru fondurile europene? Daca nu imi iese comision de ce sa imi bat capul...
Noua ne place doar cand lucrurile avanseaza din inertie, cand trebuie sa ne gandim la cum sa furam tara. Sa administram un buget, sa o conducem eficient, nici nu ne gandim. Administrare, eficienta, responsabilitate nu exista in vocabularul nostru.

A venit criza? Ne imprumutam din toate partile dar totusi abia ajung banii sa platim pensiile si salariile?



Pai stiti, noi ne-am jucat destul. Haideti sa chemam niste oameni in guvern care chiar au solutii pentru problemele tarii.
Politicienii nostri sunt ca niste copii care conduc o masina intr-o parcare goala. Daca i-ai trimis pe strada, merg, fac 2 accidente si apoi prefera taxiul.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu