Consiliile judetene vor sa reabiliteze DJ 713 Sinaia - Cuibul Dorului - Saua Dichiului - Babele.
Drumul incepe din DN 71, Sinaia - Targoviste, si urca apoi prin Parcul Natural Bucegi, pana sus la Cabana Babele.
DJ 713 ar urma sa aibe o latime de 6 metri, adica cate o banda pe sens si vreo 18km.
Hotararea Consiliului Judetean Dambovita
Imagine de aici.
Mai mult de atat, iata la ce se gandesc ei:

'Reabilitarea drumului de acces catre zona turistica a Muntilor Bucegi va duce la dezvoltarea zonei. Avem deja scrisori de intentie de la investitori care vor sa construiasca aici baze sportive, hoteluri. Vrem sa facem o microstatiune in zona de nord a judetului Dambovita. Sunt convins ca vor veni investitori, mai ales ca este o zona cu un peisaj deosebit, este una dintre putinele zone din tara unde mai sunt cocosi de munte sau capre negre, a declarat presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Florin Popescu.


Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, a subliniat, de asemenea, interesul unor investitori de a crea in zona strabatuta de DJ 713 un parc eolian.

Luat de aici.

Adica...a aici sunt capre negre? Pai e perfect si pentru un teren de sport, sa poa sa alerge capra.

5 comentarii

Anonim spunea... @ 29 iulie 2010 la 10:02

O sa faca un drum asfaltat pt. toti pantofarii manelisti si gratargii,si n-o sa mai fie nici capre negre ,nici cocosi,o sa fie plin de gunoaie si galagie ,ca la Babele sau Cota 2000...Si cand te gandesti ca cica ar fi rezervatie !!!

Anonim spunea... @ 10 august 2010 la 16:32

are dreptate "Anonim" daca o sa faca drumul o sa se strice zona rau de tot, nu o sa mai fie capre negre, cocosi de munte, doar capre cu 2 picioare, si porci si cocosi cu masini.

Anonim spunea... @ 12 august 2010 la 23:10

am si eu o intrebare cu golf 4 se poate urca?:D...nu am fost nicodata ..si vreau sa urc?:D

Anonim spunea... @ 7 aprilie 2011 la 10:38

http://www.jurnalul.ro/cautare/tag/drumul-babelor-41850.html

Anonim spunea... @ 19 aprilie 2013 la 08:55

nu consider ca a fi gresit sa se faca un drum asfaltat pana acolo, la persoanlele cu handicap nu s-a gandit nimeni, dar ca in Romania post-decembrista .... RSR nu avea oameni cu handicap , i-au ascuns ..... in tara asta sunt chiar si lifturi in care nu incape un scaun cu rotile..... de ex mie imi este imposibil sa duc un scaun cu rotile pana la Babe indiferent de conditia fizica..... manelistii ar trebui educati , interzise gratarle si amenzi aspre pentru cei care aunca gunoi.... ca in occident ... camere de filmat ... sau paza.... oricum manelistii urca si pe jos ... am vazut si trasee si maldare de gunoi acolo unde nici nu putei intra cu masina..... am vazut si oameni de bine lasand gunoi in urma.... ideea este ca in Romania lumea ae pea putin respect pentru mama natura.....cu tot respectul

Trimiteți un comentariu